Sustine eSports-ul Romanesc!

Activiatea noastră necesita multa daruire, munca, perseverenta, experienta si energie pozitiva. Impreuna cu tine facem ca eSports Gateway sa devina o adevarata comunitate. Acest sentiment il impartasesc multi gameri care participa la turneele noastre. 

O comunitatea unde gasesti spiritul competitiv dar unde ne si distram.

Din punct de vedere organizational, sustinerea acestei activitati necesita insa si bani. Cotizatiile lunare ne ajuta sa organizam mai multe turnee,  discutii cu sponsorii dar si dezoltarea continua a organizatiei implementand turnee pentru jocuri noi.  Exista insa mai multe metode de a rezolva acesta parte financiara.

Varianta 1: DONATII

Aceasta varianta este disponibila oricand pentru orice. Putin cate putin, vom putea strange fondurile necesare de a organiza si mai multe turnee cu premii si mai mari. Donatie lunara sau plata unica, implica-te si lasa-ti amprenta asupra acestui proiect. Pentru orice donatie indiferent de valoare, numele tau va fi afisat in poza SUNTEM TOTI FONDATORI. https://streamlabs.com/esportsgatewaytv/tip/v2

Varianta 2: SPONSORIZARE

Daca doresti sa sponsorizezi un turneu anume cu premii in banii sau chiar produse, iti stam la dispozitie. Trimite-ne un mesaj si hai sa stam de vorba.

admin@esports-gateway.ro

Varianta 3: SPONSORIZARE FARA SA TE COSTE!

Follow pe platformele noastre de socializare , sau sa ne urmeresti ori de cate ori facem live stream ne ajuta enorm!

Aceste numere sunt prezentante deseori sponsorilor si ne ajuta sa aducem premiile mai multe si mai mari.